Osallistumme kaupungin järjestämään tapahtumaan Yhden Päivän juttu – Kaupunginosatapahtuma. Rääkänpään tapahtumaa mainostetaan nimellä: Taidetta Tehtaan puutarhassa – tapahtumapäivä pientaloalueella Rääkänpäässä, Tehtaan kaupunginosassa. Tapahtuma on tarkoitettu meille alueen asukkaille, mutta myös muille hyvinkääläisille ja muualta tuleville vierailijoille, joille tarjotaan mahdollisuus tutustua kotikaupunkiimme. Kaupunki tiedottaa eri alueiden tapahtumista keskitetysti ja järjestää kuljetuksia. Haluamme viestiä vehreästä kaupunginosasta, missä kaikki on lähellä.
Kutojankadun alkupäässä pääsee kokeilemaan jättisaippuakuplien tekemistä, päätapahtuma on Kutojankatu 20-24 paikkeilla. Taidepaja: taiteilija Anna Rauhalan ohjaamana taidetta luonnossa (maalausta, hiilitöitä), autotallikaraoke, pihapelejä (esim. mölkkyä), pop-up kahvila (munkkeja, makkaraa, jäätelöä yms.).

Alla Hyvinkään kaupungin infoa Yhden Päivän Jutusta

Tapahtuman käsiohjelma

Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta
www.hyvinkaa.fi/yhdenpaivanjuttu

Facebook-tapahtumaan pääsee linkistä
www.facebook.com/events/324909071533288