Tässä viimeinkin materiaalia siitä hulevesi-illasta.

Rääkänpään asukasinfossa on lyhyesti mikä on tilanne Rääkänpäässä tällä hetkellä ja ohjeita miten voi/ tulee menetellä omien hulevesien kanssa. Jokainen talous on aikoinaan ratkaissut asiat omalla tavallaan, joten kiinteistön lähtökohdasta lähdetään etenemään.

Sitten on piirustus miten hulevesiputket kulkevat alueellamme ja missä kiinteistöissä on suunnitelmat hulevesille. Kuten kuvasta näkyy, niitä suunnitelmia on todella harvalla. Toisaalta monen kohdalla tilanne on ihan kohdallaan.

Punaiset pallot ovat niitä, joilla ei ole suunnitelmaa ja siniset ovat niitä joilla on suunnitelmat.  Vihreät viivat ovat hulevesiviemäreitä.

Kas tässä : hulevesiverkko-raakanpaa ja raakanpaa-info-2016-10-24.

Jos kaipaatte jotain lisää, laittakaa viestiä ja sen jälkeen yritetään saada lisää materiaalia Hyvinkään Vedestä.