Toukokuun ohjelma

 Nauttikaamme kauniista ja lämpimästä toukokuun alusta.  Huhtikuu kuluikin yhdistyksen hallituksen pakertaessa virallisia asioita ja järjestellen tulevia tapahtumia. Tietojen ja asioiden saaminen kuntoon vei joiltakin osin pidemmän aikaa kuin osasimme odottaa.  Nyt ollaan sitten kuitenkin selvemmillä vesillä ja päästään vauhtiin.

Mitä useampi meitä on toimimassa sen parempi. Meillä on mukavaa olla yhdessä kaikkien kanssa, kun teemme ns. juttuja yhdessä. Uusiakin ajatuksia ja toimintoja voidaan toteuttaa. Kertokaa ihmeessä toiveitanne ja jos olette innostuneita tulemaan mukaan toimintaan, kertokaa sekin. Ajatuksia, vinkkejä ja kaikkea sellaista voi lähettää sähköpostilla raakanpaa@gmail.com tai puhelimella numeroon 045 146 6455

Toukokuussa on ohjelmassa:

POPUP-ravintolapäivää Hyvinkään torilla 21.5.2016 klo 9-13. Myymme munkkeja, kahvia, vohveleita ym. ym. Olemme varanneet sinne oman toripaikan. Ravintolapäivän toimintaan voivat kaikki innokkaat ottaa osaa, sillä se työ koituu Rääkänpään asukasyhdistyksen hyväksi. Olemme esillä, kaupunkilaiset muistavat meidän olemassa olomme ja mahdollisesti kartutamme yhdistyksen kassaakin jonkun verran.  Toivotaan, että sää suosii meitä ja ihmisiä on paljon liikkeellä. Meillä on ihan oikea toriteltta käytössä, joten ei sade meitä yllätä. Tervetuloa munkkikahville!

Kuinka moni on muuten kuullut ravintolapäivästä? Tässä siitä lyhykäisesti: Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jonka aikana tuhannet ihmiset ympäri maailmaa perustavat ravintoloita päivän ajaksi. Päivän tarkoituksena on pitää hauskaa, jakaa uusia ruokakokemuksia sekä nauttia yhteisestä ympäristöstä porukalla. Kakkukahvit mattolaiturilla, herkkupaloja auton takaluukusta, kuuden ruokalajin kattaus omassa olohuoneessasi. Ravintolapäivä perustuu yksittäisten ihmisten oma-aloitteisuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Tule suunnittelemaan POPUP-päivää kanssamme 12.5. to klo 19.00 Rossoon (Prisma)

World CleanUp Day:tä – siivouspäivää vietämme pe 13.5.2016. klo 17.30 alkaen. Me sitten päätimme pitää sellaisen ja siistimme paikat joukolla, siis alueen asukkaat yhdessä. Se on koettu tärkeäksi osaksi alueen toimintaa. Tätä päivää on kyselty jo jokin aikaa sitten ja meni hetki ennen kuin saimme siitä varmistuksen. Kaupunki toimittaa roskasäkit ja vie ne jälleen pois sovitusta paikasta kuten ennenkin.

Jos et pääse paikalle yhteiseen aikaan, voit toki siivota aiemmin/myöhemmin lähiympäristöäsi.

Toimikaamme siten jatkossakin, että ympäristö pysyy siistinä, ainakin meidän toiminnan osalta. Toki voimme opastaa toisiakin toimimaan niin.