Kokoonnuimme yhdistyksen hallitusporukalla 1.8. ja läpikävimme tekniseltä lautakunnalta saamamme vastineen maaliskuiseen kirjeeseemme.

Jatkotoimina päätimme selvittää, josko kaupungin kanssa olisi järjestettävissä jonkinlainen infotilaisuus, jossa alueen asukkaat (ja mikseivät myös muut kaupunkilaiset) saisivat tietoa viemäröintiin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta. Yhdistys on kaupunkiin päin asian tiimoilta yhteydessä, lisätietoa luvassa. Informoimme teitä mahdollisimman pian myös alueelle hankittavien roskakorien toimitusaikataulusta sekä rakennuskannan inventoinnin etenemisestä.

Syyskuun hallituksen kokoukseen on tällä kertaa kutsuttu paikalle myös hallituksen varajäsenet. Tarkoituksenamme on tehdä väliarvio yhdistyksen toimintavuodesta vähän isommalla porukalla. Jos haluat jonkun asian käsiteltäväksi, voit olla yhteydessä keneen tahansa hallituksen jäseneen. Ehdotukset voit toimittaa myös yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen tai suoraan pj:lle.

Ja lopuksi… Nyt kalenterit esiin: Rääkänpään asukasyhdistys ry:n järjestyksessään toinen vuosijuhla pidetään ravintola Harlekiinissa la 19.11. alkaen klo 18! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet syys-lokakuussa.

Terveisin Tiia, yhdistyksen pj.