Talkoisiin osallistui Rääkänpäässä  viime viikonlopun aikana tiettävästi kaikkiaan noin 40 henkilöä.

Perjantaina talkoiden sovittu ajankohta osui pahimoilleen samaan aikaan Suomi-Saksa jääkiekko-ottelun kanssa, mikä saattoi pikkasen karsia osallistujien määrää. Paikalle kertyi kuitenkin yli 20 henkilön porukka, ja talkoohommia paiskittiin lähialueella parin tunnin ajan.

Lähimetsiköistä löytyikin monenlaista romua patjoista ja vanhoista peltiroskiksista lähtien. Tänä vuonna päätimme panostaa myös puistoaluiden katveessa kulkevan puron siistimiseen. Oli yllättävä huomata, miten puro saatiin solisemaan, kun katkenneita puunoksia ja risuja siistittiin vähemmäksi! Kaiken kaikkiaan lähimetsiköistä löytyi yllättävän paljon katkenneita puunoksia ja vanhoja kaadettuja puita.

Kiitos kaikille osallistuneille, tämänkaltaisessa talkootempauksessa saattaisi hyvinkin olla jokavuotisen perinteen ainekset!

Ps. Talkoiden aikana kerätyistä jätteistä on ilmoitettu kaupungille eli risukasat siirretään pois puisto-osaston työntekijöiden toimesta.