Rääkänpään asukasyhdistys ry kokoontui eilen 27.maaliskuuta 2011 historiansa toisen sääntömääräisen vuosikokouksen puitteissa.

Kokouksessa vahvistettiin muun muassa viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä nimettiin hallituksen uudet jäsenet.

Kokousväki esitti runsaasti toiveita ja ideoita yhdistyksen uuden toimintavuoden varalle. Esimerkiksi yhteisille kulttuurireissuille, kirpputorin järjestämiselle, petanque-seuralle ja kyläjuhlalle näytettiin vihreätä valoa. Vilkasta keskustelua herättivät myös Puutarhakadun viemäröintiin liittyvät ongelmat, joihin asukkaat ovat yrittäneet saada kaupungilta apua jo (kohtuuttoman) kauan. Lisäksi keskustelimme muun muassa Rääkänpään pysäköintiin liittyvistä seikoista, ja vaihdettiinpa muutama sana maakuntakaavoituksenkin tilasta.

Uusi hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran 4.4.11 ja laatii yhdistyksen toimintasuunnitelman vuosikokoukselta saamiensa evästysten pohjalta. Samalla hallitus nimeää keskuudestaan yhdistykselle sihteerin, taloudenhoitajan ja varapuheenjohtajan. Sen uskallan luvata kuitenkin jo tässä vaiheessa, että tavoitteenamme on ylläpitää ja kehittää vireää alueellista toimintaa täällä meidän ”gallialaisten kylässä”, jollaiseksi edellinen puheenjohtajamme Hiski Stén alueen osuvasti nimesi.

Jatketaan siispä porukalla aktiivista toimintaa kotiemme, alueen hyvän yhteishengen ja Rääkänpään hienon ympäristön puolesta!

Yhteistyöterveisin Tiia Viljanen, yhdistyksen pj