Archive for toukokuu, 2011

 

Yleisötilaisuus keskustataajaman osayleiskaavaehdotuksesta

Keskustaajaman osayleiskaavaehdotus ja ydinkeskustan liikennejärjestelmäsuunnitelma ovat nähtävillä kaavoitusyksikössä vielä noin kolmen viikon ajan. Vaikuttaa siltä, että kaavaehdotus ei tällä kertaa sisällä suoranaisesti meidän yhdistyksen toiminta-alueeseen kohdistuvia vaikutuksia. Muistutukseksi kuitenkin, että kaupunki järjestää edellä mainittujen suunnitelmien osalta (kaikille kuntalaisille avoimen) yleisötilaisuuden Hyvinkään Laureassa keskiviikkona 25.5.11 klo 18-20. Jos aikataulut antaa myöten, kannattaa käydä kuulolla!

Tapahtumat

Kuulumisia Suomi puhtaaksi -päivän tiimoilta

Talkoisiin osallistui Rääkänpäässä  viime viikonlopun aikana tiettävästi kaikkiaan noin 40 henkilöä. Perjantaina talkoiden sovittu ajankohta osui pahimoilleen samaan aikaan Suomi-Saksa jääkiekko-ottelun kanssa, mikä saattoi pikkasen karsia osallistujien määrää. Paikalle kertyi kuitenkin yli 20 henkilön porukka, ja talkoohommia paiskittiin lähialueella parin tunnin ajan. Lähimetsiköistä löytyikin monenlaista romua patjoista ja vanhoista peltiroskiksista lähtien. Tänä vuonna päätimme panostaa […]

Tapahtumat

Suomi puhtaaksi – päivässä! -tempaus järjestetään 6.5.11

Asukasyhdistyksemme osallistuu tapahtumaan ja pyytää kaikkia kynnelle kykeneviä mukaan. Tarkoituksena on siistiä Rääkänpään puistoalueita tuon 6.-8.5. viikonlopun aikana. Saamme kaupungilta jätesäkkejä, mutta ottakaa omat haravat mukaan. Yhteyshenkilöinä toimivat Pia Puisto (Puutarhak.) ja Jaakko Pakkanen (Kutojank.). Perjantaina 6.5. klo 19 yhdistyksen jäsenille ja talkoolaisille tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa. Näkemisiin!