Archive for toukokuu, 2010

Tapahtumat

Mukana Yhden Päivän jutussa 13.5.

Kuvagalleriassa kuvia paikan päältä.

 

T-paidat ovat noudettavissa huomenna ke 12.5. klo 16-18!

Päivitetty 11.6.10: TIEDOKSI T-paidoista on jäljellä enää joitakin hajakokoja. Paitatilannetta voi tiedustella suoraan yhdistyksen taloudenhoitajalta Kari Kuosmaselta. Mikäli kysyntää ilmenee enemmänkin, voidaan toki harkita toki myös lisätilauksen tekemistä.

 

Kaupungin järjestämä tilaisuus keskiviikkona 5.5. klo 18

Kutsuttuina Rääkänpään ja Etumartin asukkaat + muut, jotka ovat jättäneet mielipiteensä osayleiskaavaluonnoksesta edellä mainittujen alueiden osalta. Paikka: Hyvinkään Laurea, Uudenmaankatu 22 (entinen kauppaoppilaitos). Tilaisuudessa on mahdollisuus saada tietoa tämänhetkisestä tilanteesta osayleiskaavaluonnoksen osalta. Lisäksi meillä kutsutuilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kaupungin luottamus- ja virkamiesjohdolle. Asukasyhdistys järjestää tarvittaessa autokyydin niille alueen asukkaille, kenellä liikkuminen on hankalaa. Lähtö […]

 

Paidat tekeillä…

Paitatilaus on lähtenyt matkaan ja paidat saapuvat painosta viikon kuluttua eli viikolla 19. Tilauksia saapui runsaasti. Lisäksi paitoja päätettiin tilata pieni erä myös Yhden Päivän jutussa myytäväksi. (Yhden päivän juttu järjestetään Hyvinkään keskustassa 13.5. klo 12-17. )